پارتیشن شیشه ای تکجداره

پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره(Single glass partition) دیواری شیشه ای است که برای جدا کردن فضاها در محیط‌های اداری و مسکونی به کار می‌رود و قابلیت اجرا به صورت فریم دار و فریم لس را دارا می باشد. با استفاده از این نوع پارتیشن، علاوه بر تفکیک فضا، حریم خصوصی افراد نیز حفظ می‌شود و به طور همزمان مانع عبور صدا می‌شود. همچنین، این پارتیشن‌ها اجازه می‌دهند تا نور به تمامی فضای داخلی منتقل شود. این مدل پارتیشن شیشه‌ای اغلب به صورت یک قسمت ریلی و یک قسمت تاشو (لولایی) می باشد ، که شامل یک قسمت شیشه ثابت و یک قسمت شیشه متحرک (به عنوان درب) می‌شود.

پروفیل‌های استفاده شده در پارتیشن تک جداره نیز از جنس آلومینیوم ساخته شده‌اند که دارای مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی و خوردگی هستند. شیشه‌های استفاده شده در این پارتیشن‌ها، شیشه‌های سکوریت با ضخامت 8 تا 10 میلی‌متر هستند که بسیار مقاوم در برابر ضربه و شکستن هستند. همچنین، امکان استفاده از شیشه‌های لمینت با توجه به نیاز کارفرما نیز وجود دارد که می‌تواند مقاومت و پایداری پارتیشن را افزایش دهد.

نسبت به پارتیشن شیشه‌ای دو جداره، پارتیشن تک جداره ابعاد و ضخامت کمتری دارد و فضای کمتری را به خود اختصاص می دهد و به خصوص برای تقسیم بندی فضاهای کوچک مناسب می باشد. اما از نظر عایق پذیری در برابر صدا و محدود کردن دید، کارایی کمتری نسبت به نوع دوجداره دارند.

قیمت آنلاین پارتیشن شیشه ای درتیس
کلیک کنید

انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن های شیشه ای تکجداره با توجه به نوع نصب به چند نوع مختلف نقسیم بندی می شوند که در ادامه به بررسی هریک می پردازیم

  • پارتیشن تکجداره روکار

در روش روکار، پروفیل‌ها برای نصب شیشه‌ها روی سقف و کف ثابت و فیکس می‌شوند. در این روش از پروفیل هایی با مقاطع مختلف استفاده می شود که انتخاب نوع پروفیل با توجه به ویژگی های پارتیشن مشخص می شود.

  • پارتیشن تکجداره توکار

در این روش ، تمامی پروفیل ها در کف قرار میگیرد و کاربر دیدی از پروفیل پیدا نمی کند البته در این روش نیازمند کف سازی می باشیم.

  • پارتیشن تکجداره فریم لس

این نوع پارتیشن کمترین مانع را برای دید فراهم می‌کند و به خوبی نور را به محیط منتقل می‌کند. پروفیل های این نوع پارتیشن، بسیار نازک و مینیمال هستند و تنها به سقف و کف متصل می‌شوند و هیچ پروفیل عمودی بین شیشه‌ها وجود ندارد.

  • پارتیشن تکجداره فریم دار

در این مدل پارتیشن، پروفیل‌های عمودی بین شیشه‌ها قرار می‌گیرند. این پروفیل‌های عمودی باعث افزایش مقاومت و استحکام پارتیشن می‌شوند. با این وجود، این پروفیل‌های عمودی، باعث شلوغی محیط می شوند. به همین دلیل، این نوع پارتیشن به خصوص برای محیط های کوچک چندان مناسب نمی باشند

گالری تصاویر پارتیشن شیشه ای درتیس
کلیک کنید

مزایای نصب پارتیشن تکجداره

مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره عبارتند از:

1.  این نوع پارتیشن امکان نصب انواع مختلف درب ها مانند درب شیشه ای (لولایی و ریلی)، درب چوبی و … را فراهم می‌کند.

2.  نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره به طور سریعتر و آسانتر نسبت به دیوارهای آجری و بتنی انجام می‌شود.

3.  این نوع پارتیشن امکان نصب انواع مختلف شیشه ها مانند شیشه‌های رنگی ، شیشه های هوشمند، مات یا ساتینا را فراهم می‌کند.

4.  پروفیل‌های آلومینیومی پارتیشن شیشه ای تک جداره در طیف مختلف رنگ‌های آنادایز ارائه می‌شوند که به شما این امکان را می‌دهد که رنگ پروفیل خود را انتخاب کنید و پروفیل اختصاصی با بالاترین کیفیت را داشته باشید.

5.  نصب پارتیشن تک جداره تا حدودی باعث کاهش آلودگی صوتی می‌شود، زیرا شیشه‌ها تا حدودی مانع عبور صدا هستند.

6.  این نوع پارتیشن از هدر رفت انرژی جلوگیری می کند

7.  به علت شفافیت شیشه‌ها، استفاده از پارتیشن‌ها باعث انتقال نور در محیط می‌شود.

تماس مستقیم با کارشناس فروش
کلیک کنید
پارتیشن تکجداره روکار
برای دریافت مشاوره و بازدید رایگان از محل پروژه در کمتر از 24 ساعت فرم زیر را تکمیل نمایید
نام و نام خانوادگی
زمینه لازم است!
زمینه لازم است!
شماره تماس
زمینه لازم است!
زمینه لازم است!

تماس مستقیم